Looking For Anything Specific?

Antalya Orman Yangını - Antalya Da Orman Yangini Yurt Haberleri / Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya Orman Yangını - Antalya Da Orman Yangini Yurt Haberleri / Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı.. Test video gamıng gündem vitrin yazıo diğer. Dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. .bugün antalya orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı antalya orman i̇şletme şefliği aksu ilçesi kurşunlu ve yurtpınar mahalleleri yakınlarında saat 12.50'de orman yangını çıktı.

❮ ❯ antalya'da orman yangını. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Haberler gündem haberleri antalya'da orman yangını! Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Orman yangını yardım kampanyası banka hesap bilgileri t.c.

Antalya Da Orman Yangini
Antalya Da Orman Yangini from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Yangına 2 helikopter, 7 arazöz ve orman işçileriyle müdahale ediliyor. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. .ilçesi tünektepe mevkiinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. Antalya'da çıkan orman yangına 5 helikopter ve 2 uçak müdahale ediyor. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Antalya kumluca'da orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Kampanyaya ilişkin banka hesap numaraları aşağıda belirtilmiştir. Antalya'nın kumluca ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Antalya'da çıkan orman yangına 5 helikopter ve 2 uçak müdahale ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'daki orman yangını kontrol altına alındı. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor yangının yaklaşık 10 hektarlık bir alan üzerinde etkili olduğu bildiriliyor. 1 saatte kontrol altına alındı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. .2016 yılında turizm bölgesi adrasan'da çıkan orman yangını sonrasında da yine yapılan burdur bucak ilçesine de bir helikopter konuldu.

Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesi alakır çayı yakınlarında, bugün saat 10.00 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 1 hektar alan zarar gördü.

Antalya Da Orman Yangini Buyumeden Sonduruldu Antalya Haber
Antalya Da Orman Yangini Buyumeden Sonduruldu Antalya Haber from i.habergazetesi.com.tr
Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Yangını söndürmek için müdahaleler sürüyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. .ilçesi tünektepe mevkiinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Geri gündem antalya'da orman yangını. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Yangına 2 helikopter, 7 arazöz ve orman işçileriyle müdahale ediliyor. Yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor yangının yaklaşık 10 hektarlık bir alan üzerinde etkili olduğu bildiriliyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Orman bölge müdürlüğü'ne ait bir arazözün devrilmesi sonucunda sürücüsü yaralanmış ve tedavi altına alınmıştır. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Antalya'da çıkan orman yangına 5 helikopter ve 2 uçak müdahale ediyor. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Yangını söndürmek için müdahaleler sürüyor. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın aksu ilçesi kurşunlu mevkiinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. .ilçesi tünektepe mevkiinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. .türedi, manavgat yangınını, 'antalya tarihinin en büyük ve zarar verici yangını' olarak niteledi. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı.

Antalya Kumluca Da Orman Yangini
Antalya Kumluca Da Orman Yangini from icdn.ensonhaber.com
Antalya'nın kumluca ilçesi alakır çayı yakınlarında, bugün saat 10.00 sıralarında orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın kumluca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya afad müdürlüğü'nden 4 araç ve 14 personel bölgede görevlendirilmiştir. .bugün antalya orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı antalya orman i̇şletme şefliği aksu ilçesi kurşunlu ve yurtpınar mahalleleri yakınlarında saat 12.50'de orman yangını çıktı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın konyaaltı i̇lçesi sınırlarındaki tünektepe mevkii'nde orman yangını başladı. Antalya'nın kumluca ilçesi alakır çayı yakınlarında, bugün saat 10.00 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. .bugün antalya orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı antalya orman i̇şletme şefliği aksu ilçesi kurşunlu ve yurtpınar mahalleleri yakınlarında saat 12.50'de orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Antalya'nın kemer ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Kampanyaya ilişkin banka hesap numaraları aşağıda belirtilmiştir.

Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı antalya yangın. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar